Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Ozzy, mascul 3 luni își caută familie

NumeOzzy, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Ozzy este un motănel de aproximativ 3 luni care alături de ceilalți 4 frați ai săi a venit pe lume în locul nepotrivit, printre tomberoanele din spatele blocului. Mămica lor a dispărut cu ceva timp in urmă, nimeni nu știe ce a pățit, iar oamenii care le poartă de grijă sunt puțini. Au fost alungați în repetate rânduri din locul unde se adăposteau iar acum s-au mutat lângă un alt bloc, dar se pare că nici acolo nu sunt doriți.
Ozzy este liderul grupului, cel mai mare și curajos dintre frății săi cât și primul care a acceptat să ne împrietenim. Deși este reținut în ceea ce privește interacțiunea cu omul, odată ce capătă încredere va deveni precum o umbră, mereu pe urma pașilor dumneavoastră. Este extrem de jucăuș și energic. Urmează să fie deparazitat intern și extern. Născut in luna mai. Dacă aveți loc in familia dumneavoastră pentru încă un membru blănos și doriți să îi oferiți o șansă la o viață frumoasă lui Ozzy nu ezitați să mă contactați pentru mai multe detalii.Completează mai jos formularul de adopție pentru Ozzy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0764155642


Formular de adopție