Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Ozzy își caută o familie iubitoare

NumeOzzy, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Ozzy este unul din cei 5 frați mai puțin norocoși care au venit pe lume în locul nepotrivit: printre tomberoanele unui bloc din capitală. Este născut in luna mai iar în prezent își face veacul tot pe acolo împreună cu frații lui. După cum probabil știți nu toți oamenii tolerează animalele în jurul blocului și prin urmare frecvent sunt alungați și speriați. Dar cu ajutorul unor oameni buni care îi hrănesc și îi învață ce este aceea o mângâiere, Ozzy și frații lui nu și-au pierdut încrederea în oameni… se topesc atunci când cineva se oprește să îi privească și tânjesc după prezența omului. Mămica lor nu îi mai vizitează de ceva timp, nu știe nimeni ce s-a întâmplat cu ea.
Câteva cuvinte despre personalitatea lui Ozzy: este liderul grupului, cel mai curajos dintre toți, și primul dintre ei care a acceptat mângâierea omului. Este foarte energic, iubăreț și jucăuș. Deși este timid cu străinii (nu îl putem condamna deoarece numai el știe prin câte a trecut) se împrietenește rapid cu oricine îi dă ceva de de mâncare.
Alte detalii: urmează să fie deparazitat intern și extern, sterilizat nu este dată fiind vârsta încă fragedă. La litieră nu a avut până acum ocazia să facă deoarece locuiește pe străzi dar cu siguranță învață foarte repede. Dacă doriți ca Ozzy să facă parte din familia dumneavoastră și să vă însenineze viața nu ezitați să mă contactați pentru mai multe detalii!Completează mai jos formularul de adopție pentru Ozzy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0764155642


Formular de adopție