Oferta angajare

NumeGrigri, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteGrigri,un adevarat lider inascut (energica, f ambițioasă, extrem de concentrata pe obiective, puternic motivata, ferma și curajoasa) intenționează sa recruteze personal pt un proiect “Cât toate zilele”, denumit: ” Cea mai iubita și fericita pisica”.

Desi este o fire extrem de independenta și prefera sa facă asa cum considera, ea a realizat ca nimeni nu poate realiza totul de unul singur. Astfel, a decis sa se concentreze asupra responsabilităților cheie, iar restul sa le lase în seama celorlalți.

Totodata, își asuma pe deplin responsabilitatea de supervisor, asigurându-se ca fiecare membrul din echipa face totul asa cum trebuie, și un pic mai bine. În situația în care totul decurge ca la carte, ea va ști cum sa își arate aprecierea. În cazul în care mai dați cu stângul în dreptul, va va ajuta* sa deveniți asumați și veți lucra împreună pt a remedia și perfecționa.

Pt înscrieri, nr contact: 073 44 33 201

Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Interes vizavi de plasele protecție pisiciCompletează mai jos formularul de adopție pentru Grigri sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție