Ofer spre adoptie puiuti adorabili

NumeAki, Toru si Mushu, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Trei puiuti de pisica, doi motanei si o pisicuta, isi cauta adoptatori. Povestea lor este una tristă, așa cum adesea se intampla cu puii nascuti pe strada, s-au pierdut de mamica și au fost luați de o doamna cu suflet mare și duși la un cabinet veterinar, unde s-au intremat și au fost ținuți sub supraveghere. Din păcate, cabinetul nu-i mai poate adaposti și în curand va trebui sa găsim o soluție pentru ei astfel incat sa nu ajungă pe strada unde cu siguranta nu s-ar descurca singuri. Sunt deparazitati intern și extern, sunt sănătoși și plini de viața ca orice pui de 2-3 luni, promit sa fie cuminti si sa foloseasca litiera în schimbul unui locusor de dormit, a unei porții de mâncare și multă iubire pe care o vor avea grijă să o returneze înzecit.

P.S. Puii se dau spre adoptie doar cu contract de adopție și cu promisiunea ca veti tine legatura cu noi pentru a ne informa de starea lor.

Adresa de email:
Telefon: 0757164746Completează mai jos formularul de adopție pentru Aki, Toru si Mushu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0757164746


Formular de adopție