O poveste adevărată

NumeIris + Negrut, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Negrut si Iris, prieteni pe viata, de adoptat impreuna.
Negrut a protejat-o pe Iris cand ea era mica de tot si traia in conditii mizere. Nu stim cum a decis el asta, cert este ca are o inima mare si este foarte protector. Impotriva instinctului, o lasa pe ea sa manance prima si adoarme dupa ce adoarme ea. O spala, o ingrijeste, nu mananca daca ea nu este in preajma. Cand ea este in alta camera, vine pana la usa sa vada ce face si daca este bine, apoi pleaca in treaba lui, dupa ce se convinge.
O relatie intre pisici asa cum rar se intampla sa fie intre oameni…

Negrut are aproximativ 7 ani; poate 8.
Iris estimam ca a implinit un an; poate cateva luni peste.
Sunt amandoi testati fiv/felv, corona, giardia (cu rezultate negative la toate aceste teste; o minune a Domnului).
Sunt sterilizati, deparazitati, vaccinati, au carnet de sanatate.

Se iubesc mult, nu traiesc unul fara altul, se joaca impreuna, dorm impreuna si sunt foarte-foarte cuminti. Curiosi nevoie-mare, dar cuminti tare.

Iris toarce si cere mangaiata de mai multe ori pe zi; este ca o sageata, abia o vezi cand fuge. Paseste de parca zboara. Zvelta si usoara, ca un pui de caprioara in miniatura. Doar ca mult-mult mai frumoasa :).
Negrut este cuminte, fin si ajunge langa tine pe nesimtite. Este timid si foarte discret. Pisic de talie medie spre mare, cu blana negru-stralucitor-stralucitor. Are muschii bine formati si este foarte puternic. Cercetator si precaut.

Ii oferim spre adoptie cu contract de adoptie, doar la apartament cu geamuri cu plasa speciala pentru pisici, cu conditia sa nu iasa afara niciodata si sa nu fie despartiti. Sa li se ofere o casuta calda si o familie iubitoare, care sa le dea mancare de calitate si sa se joace cu ei.

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Iris + Negrut sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție