O minune pt Fizzi

NumeFizzi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteDe când s-a născut, fiecare zi pt Fizzi a fost marcata de ghinion, tristețe & speranța. Născută pe strada, nu a avut parte mai de nimic bun, din contra: în încercarea de a găsi un loc cât de cât stabil, s-a aciuat în curtea unei instituții unde se mai putea feri de vremea rea și mai primea hrana. Acest noroc a fost ghinionul ei – din greșeală a fost inchisa într-o magazie unde a stat câteva zile (fara apa & mâncare), pierzându-și ochisorul în acest timp.
Ulterior a fost lovita de o masina, necesitând amputarea condiție & intervenție chirurgicala picior, rămânând cu un schiopatat permanent.
Când într-un final s-a considerat a fi de bun augur pt ea, găsindu-se o familie adoptiva, ghinionul a intervenit din nou – deși este mult îndrăgita, nu mai poate sta acolo din cauza tensiunilor apărute intre ea și celelalte 2 pisicute (veteranele casei).
Astfel, a ajuns între ciocan si nicovala: ar fi inuman sa se întoarcă în curtea fabricii (mai ales după ce a cunoscut confortul unui bun cămin), dar nici acolo nu mai poate sta f mult (altercațiile iau amploare, deși s-au încercat diverse metode de impacare/socializare).
Prin urmare, nu rămâne decât sa spram la o minune – o minune ce-i va oferi un cămin permanent, împlicit liniștea și fericirea după care a tânjit în tot acest timp.
‼️Vizavi de oameni este încrezătoare, docila & extrem de afectuoasa.
Nr contact: 0734433201

Exclu curte ~ Balcon inchis


Completează mai jos formularul de adopție pentru Fizzi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție