Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

O mini panteruță super dulce

NumeShanti, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteSHANTI (8 luni) 😻

“Shanti” înseamnă “pace” in hindu și acest nume i se potrivește la perfecție. Deși este foarte tânără, Shanti este o mini-panteruță super dulce cu un temperament destul de liniștit. Desigur că îi place să se joace și să fie sociabilă dar este și foarte cuminte și cu mult bun simț.

Shanti a trăit primele 8 luni din viață în stradă, mai exact pe lângă o măcelărie unde primea mâncare, însă singura ei avere era o litieră cu câteva cârpe in care dormea. Unde mai pui că managerul magazinului a cerut ca ea să dispară cât mai curând posibil, așa că zis și făcut. A fost salvată de o colegă salvatoare și sterilizată, care apoi a adus-o in fosterul nostru.

Domnișoara Shanti nu se mai gândește la viața de stradă, unde era alungată de colo-colo și dormea într-o cutie de plastic. Acum doarme pe pătuțuri moi și se bucură de comfort și trai bun. De asemenea, ea își dorește să continue acest stil de viață într-o căsuță forever super iubitoare și care să-i ofere tot ce-i mai bun.

Shanti a fost sterilizată, deparazitată intern și extern și urmează să primească primul vaccin.

Dacă doriți să o adoptați pentru tot restul vieții ei, vă rugăm să ne contactați.

Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Shanti sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983


Formular de adopție