Nor, motanul cel activ si dragalas

NumeNor, Mascul
Localitate Aninoasa Bolintin-Vale Bucuresti Buftea Campulung
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Nor se intoarce iar din adoptie. Daca inainte s-a intors pt ca avea prea multa energie, de data asta au dat hormonii peste el si a facut pipi in pat, iar adoptatorul a spus ca nu e genul care sa stea sa ii puna restrictii si sa fie paznic. Dar i-am cerut feedback despre Nor si il puteti gasi in poze. Oh, iar Nor nu mai are atat de multa energie ca inainte si s-a obisnuit si cu programul de somn. Si acum este si castrat, prin urmare hormonii dispar usor usor.

Nor tot isi asteapta familia aia responsabila si care sa-l iubeasca toata vietisoara lui. A trecut prin cateva operatii pt o fractura la piciorus, dar acum este in regula. Testat, vaccinat, castrat, ce sa mai, pachetul complet! Educat la litiera, da, chiar daca a mai avut mici scapari. Genul ala de pisic care sta de dimineata pana dupa amiaza in cabinet la veterinar, dar asteapta pana ajunge acasa ca sa faca pipi. Sau daca l-am zorit la litiera si el nu a terminat, s-a dus repede la cealalta litiera sa isi continue nevoile, baiat simtit.

Nor este un motanel activ, cu momentele lui de liniste – chiar mullte, caruia ii place maxim sa priveasca pe fereastra. Nu zgarie mobila, are treaba doar cu ansamblu sau covorul.

Cum se intelege cu alte pisici? – pe a mea o ia la tranta, cu altele nu s-a intalnit. Bine, nici a mea nu suporta musafirii.

Daca stii pe cineva care stie pe altcineva si care vrea un motan misto, da-i de veste. El se afla in Bucuresti, dar putem rezolva si judetul Arges sau Constanta. Merita si el o casuta a lui.

0752707725Completează mai jos formularul de adopție pentru Nor sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0752707725


Formular de adopție