Nor, motan pentru adoptie

NumeNor, Mascul
Localitate Bucuresti Campulung Corbeanca Curtea de Arges Mangalia
Telefon 0752707725
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteEl este Nor, in varsta de 10 luni, vaccinat si castrat. Se intoarce iar din adoptie, pentru ca firea lui energica nu se potriveste oricui, motiv pentru care, ar fi de preferat sa ajunga intr-o familie unde deja mai exista o pisica – ca sa se joace impreuna. El este ok cu alte pisici – a intalnit doar una, ar fi vrut sa se joace cu ea, doar ca ea e genul de pisica solitara.

Bineinteles ca sa stie de litiera. Ii place mult sa se joace cu undita si sa stea sa se uite pe geam. Nor va veni cu un mic ansamblu si jucarii. Mananca si mancare umeda, si uscata. A fost obisnuit cu jumatate de plic pe zi (maxim unul).

Spera sa ajunga la o familie care sa aiba rabdare cu el, sa isi consume energia pe care o are, caci cat a fost pui nu a prea putut (a avut piciorusul rupt, tratamentul a durat vreo 3 luni, timp in care el a stat inchis, caci nu avea voie sa sara de colo-colo).

Nor se afla in Bucuresti, dar se poate aduce si in jud Arges/Constanta/imprejurimi.Completează mai jos formularul de adopție pentru Nor sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0752707725


Formular de adopție