Niste mogaldete minunate

Localitate Timisoara
Telefon 0729150829
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luni
EticheteAcum doua luni, 11 pisoiasi (3 negri, restul tigrisori) s-au nascut intr-un depozit al unui magazin din Timisoara. Cele doua pisici mamici si niste oameni buni din magazin i-au ajutat sa ajunga la varsta la care pot fi adoptati. Pentru ca au avut doar contacte sporadice cu oamenii, puiutii nu se lasa prinsi cu usurinta, asa ca e o provocare sa iei unul acasa. Dar efortul care trebuie facut merita, pentru ca sunt niste pui minunati.

Am adoptat una dintre pisicute (fetita neagra din fotografii), dupa ce am reusit sa o prind cu ajutorul cuiva de la magazin. N-as fi crezut ca o sa se dovedeasca a fi cea mai jucausa, curajoasa si prietenoasa pisicuta, atunci cand am auzit-o tipand si maraind cand a fost prinsa si apoi tot drumul catre casa. Dar a fost suficienta o mangaiere pe capsor si salbaticuta a devenit pe loc o alta pisicuta. Nu mi-as fi putut dori un puiut mai minunat si cred ca si ceilalti sunt asa si merita sansa sa ajunga intr-o familie in care sa fie iubiti si protejati.

Daca raman acolo unde sunt, risca sa moara loviti de masinile de pe bulevardul din apropiere sau otraviti de vecini care nu vor sa vada in zona lor pisici pentru ca “le zgarie masinile”.

Faceti efortul sa ajungeti la ei si sa ii aduceti acasa. Cred ca veti avea o surpriza la fel de mare ca si mine cand veti descoperi in ei ceva neasteptat de special.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Niste mogaldete minunate" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729150829


Formular de adopție