Năsuc – motănușul iubitor

NumeNăsuc, Mascul
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

El este Năsuc. Are pieptuțul și șosetele albe, povești nesfârșite pe care le miorlăie oricui îl ascultă și multă afecțiune de oferit.
Din păcate, are și un rezultat pozitiv pentru FIV, ceea ce înseamnă că nu mai poate locui pe stradă, ca până acum.

Are aproximativ 4 ani și i-a trăit pe stradă, cerșind mâncare – uneori a primit, alteori a fost gonit sau l-a bătut vreun alt motan. Probabil așa s-a infectat cu virusul care i-a slăbit sistemul imunitar.

Zilele astea a avut noroc și a fost luat de pe stradă, ca să fie castrat și, în felul ăsta, să nu mai pornească în aventuri pisicești și să nu mai mănânce bătaie :) A locuit câteva zile într-un balcon (vedeți ce frumos i s-a curățat blănița? e un motan tare chipeș!), iar acum este la o clinică veterinară – a fost castrat, deparazitat și vaccinat. Va primi și carnet de sănătate, bineînțeles.

Este gata să-și găsească familia iubitoare pe care o merită. E un motănuș cuminte, chiar dacă acum e cam speriat, fiindcă nu înțelege tot ce i se întâmplă, după ce a trăit atâta vreme pe stradă. Este iubitor, toarce și miaună bucuros când e băgat în seamă, adoră să fie mângâiat și dă head bumps cu mult entuziasm.

Îi căutăm o căsuță sigură, în care să fie singura pisică sau, în cel mai rău caz, în care să mai fie pisici pozitive FIV.

Acum este bine, dar sistemul lui imunitar este slăbit, iar omul/oamenii care-l adoptă trebuie să înțeleagă că va fi nevoie de multă atenție, de implicare emoțională și financiară – în caz că apar complicații.

Pentru iubire, adăpost și îngrijiri, Năsuc promite la schimb multă iubire, ore întregi de torcăieli în fiecare zi și multă drăgălășenie. Ah, oferă și servicii de prindere a musculițelor, tânțarilor și a oricăror mingiuțe năzdrăvane!

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Năsuc


Formular de adopție