Nasturel si Iura, europeni sadea

NumeNasturel si Iura, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Năsturel și Iura
Nasturel, este un motănel de aproximativ 2 ani, castrat, vaccinat.Năsturel, prietenul cel mai bun al lui Iura. Are cam 2 ani, şi este o mică ţaţă. S-ar juca non stop. Deşi nu te lasă să pui mâna pe el aşa  uşor, noi suntem sigure că îşi va lăsa garda jos cu omul lui. Unde stă acum, doar celelalte pisici îi ţin companie, are contact uman cam 30 de minute pe zi, deci e de înţeles că e mai reticent cu oamenii. Şi el este deparazitat, castrat şi vaccinat, cu carnet.

Iura, motănel, aproximativ 1 an, cu un ciot de codita, vaccinat.Iura este un baietel de 1 an si un pic, cu doar jumatate de coada. A trecut prin multe, si de la un nazdravan agitat, acum a devenit sfios si speriat. Cea mai buna varianta pentru el este sa fie adoptat impreuna cu cel mai bun prieten al lui, Nasturel, sau cu unul din prietenii pe care si i-a facut la noi – oricare din pisicile pe care le avem spre adoptie. Sau singur la parinti ori intr-o casa cu pisici blande, pentru ca el nu e bataios deloc. E foarte bland, si se joaca pe ascuns. Este deparazitat, castrat, si vaccinat, si deci are si carnet. Prietenul lui cel mai bun este Nasturel, tot din batalionul Pantelisici.

Dacă pentru Iura și Nasturel am găsi o familie sa ii ia împreună, ar fi minunat.
Contact 0752081284 /  comentariu
sau mesaj privat pe pagina de facebook Pantelisici – pisici din Pantelimon / mail / instagram @pantelisici


Completează mai jos formularul de adopție pentru Nasturel si Iura sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721 973 914


Formular de adopție