Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Nalba si Linda. Pisicute calico.

NumeNalba si Linda, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Linda. Este puiut, fetita, are in jur de 3 luni jumate. Are blanita superba, inseratii portocalii, gri si un strop de alb. A fost salvata din rond de la Aviatorilor unde isi facea veacul de multe zile. Este deparazitata si a folosit litiera din prima clipa. Blanda si foarte afectuoasa.

Nalba. Un ingeras frumos, iubitor si cuminte. Are cam 1 anisor. Salvata din spatele blocului. Acum are ochisorii sanatosi si este pregatita sa plece spre casuta ei. Are blanita alba si cu mici inseratii colorate pe spate. Este data spre adoptie sterilizata. Este afectuoasa si iubitoare. Deparazitata, foloseste din prima clipa litiera.

Le putem da spre adoptie impreuna sau separat.

Si Nalba si Linda sunt foarte iubite la noi, dar aici mai sunt 6 codite adoptate deja de noi si este nevoie de un alt camin pentru aceste pisicute superbe, blande si lipicioase. Cautam oameni responsabili.

Adresa de email:
Telefon: 0774469763


Completează mai jos formularul de adopție pentru Nalba si Linda sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0774469763


Formular de adopție