Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Moty – tigratul timid

NumeMoty, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Cui ii pasa de el? Nimanui am putea spune tinand cont de lipsa de reactie a autoritatilor privind protectia animalelor.

Dar nu-i asa pentru ca oameni „marunti” cu resurse putine, dar cu suflet cat universul, fac tot ce le sta in puteri sa-i ajute atat cat pot.

Frumosul acesta a fost prins la capcana intr-un depozit unde a trait primele luni din viata lui. Are o mamica, inca doi frati care urmeaza sa fie capturati in acelasi mod si a avut alti doi frati care din pacate au fost striviti, fara intentie de motostivuitoare.

Acesta a fost motivul pentru care ne-a fost cerut ajutorul.
Iata-l pe primul motanel capturat, care din fericire nu pare a fi disperat. S-a lasat manevrat dupa ce a fost prins la capcana, n-a dat sa muste, n-a sasait, nu s-a aparat.

Moty, asa l-am numit era doar speriat. El a inceput usor, usor sa prinda curaj, sa-i placa sa fie atins, toarce usurel sa-l auda doar prietenii si spera sa capete o familie iubitoare, rabdatoare si visatoare asa ca el. Deci, ce mai stati, trimite-ti repede mesaj ca-l vreti.

Mascul
Data nasterii: Noiembrie 2018

http://www.4animals.ro/adopt/adopta-o-pisica/moty-3/

Adresa de email:
Telefon:

Completează mai jos formularul de adopție pentru Moty sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție