Motanelul Rambo

NumeRambo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 aniAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Am gasit recent acest baietel superb, sfarsit si sleit de puteri, pe bulevardul Iuliu Maniu. Bineinteles ca din cauza traumelor pe care le-a suferit, traindu-si viata doar pe strazi, al nimanui, era foarte agresiv si mi-a fost imposibil sa il prind, asa ca am apelat la o ambulanta veterinara. Am stat 4 ore langa el, timp in care am reusit sa ii pun niste apa sa bea, iar dupa 4 ore, cand a venit ambulanta, l-au sedat si am reusit sa il luam de acolo si sa il internam.
Motanul are aproximativ 2 anisori, a fost lovit de masina, are bazinul fracturat, era efectiv mancat de viermi de viu, ceea ce inseamna ca lovitura nu era chiar recenta cand l-am gasit.
In acest moment este internat, este tinut sub tratament de recuperare, de hidratare, pentru ca are probleme si cu rinichii, urineaza printr-o sonda, insa doctorii ne-au spus ca nu are absolut niciun organ afectat in urma loviturii, in afara de fractura de bazin si ca are toate sansele din lume sa traiasca si sa fie un motanel sanatos si vioi. Problemele pe care le are acum cu rinichii sunt din cauza deshidratarii la care a fost expus cine stie pentru cat timp, inainte ca eu sa il gasesc, insa ulterior, dupa ce termina tratamentul, aceste probleme vor disparea si isi va putea face nevoile normal.
Dupa ce il mai stabilizam putin, va urma si operatia la bazin, despre care medicii ne-au comunicat ca va avea rezultat, insa este posibil ca el sa ramana cu un mic defect de mers, insa va putea trai fericit intr-o casuta, alaturi de niste oameni care sa il iubeasca cu adevarat si sa aiba putina rabdare cu el.
Impreuna cu 2 oameni extrem de sufletisti si prietenul meu, vom achita integral toate costurile recuperarii lui, insa peste doua saptamani, cand va fi externat, vom avea nevoie de o casuta pentru el. Eu, in momentul de fata, am 10 pisicute, tot adunate de pe strazi, iar spatiul din casa efectiv nu-mi mai permite sa il tin si pe el, chiar daca imi este greu sa ma despart de el, ca doar asa am ajuns sa am atatea sufletele in grija. 😁
Va rog din suflet, daca il poate lua cineva acasa dupa ce va fi complet recuperat, astept mesaje!
Noi ne oferim inclusiv sa ajutam cu transportul animalutului, chiar si in afara Bucurestiului, doar sa ii gasim o familie asa cum merita, care sa aiba rabdare cu el si sa il iubeasca si sa il faca sa uite toate ororile pe care le-a trait pe strazi.
In momentul de fata, motanasul este destul de speriat si agresiv, ceea ce este perfect normal, avand in vedere ca a suferit atat de mult si a fost lasat sa moara incet-incet, sub chinurile si durerile pe care le are.
Noi il vizitam in fiecare dimineata si in fiecare seara, incercam sa ne apropiem de el si sa il imblanzim pe cat se poate, insa acest proces cere timp. Sunt sigura ca sub masca asta de baietel rau, se ascunde un motanel extrem de iubitor, dornic de o mangaiere si de un patut cald, intr-o familie iubitoare. 🥰
Va multumesc ca ati citit pana aici si va rog din suflet, inca o data, sa va ganditi si la el!Completează mai jos formularul de adopție pentru Rambo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734434256


Formular de adopție