Motanelul Lori cu sosetute albe

NumeLori, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Lori este un motanel in varsta de 8-9 luni, extrem de cuminte, bland si inteligent. Desi a crescut in fata blocului, s-a adaptat rapid la viata de apartament, a invatat sa foloseasca litiera din prima zi si iubeste paturicile pufoase si orice jucarie i-ai oferi.

Pe Lori l-am salvat dupa ce a fost lovit de o masina si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Din fericire, l-am gasit la timp si s-a ales “doar” cu o microfractura de mandibula, care se reface foarte bine. Are o personalitate atat de blanda si iubitoare, incat topeste inima oricui il intalneste. Inca mai descopera viata de apartament si este fascinat de oglinzi si covoare.

Este un motanel tarcat, foarte asortat: nasucul, labutele, pieptul si burtica sunt toate albe. Are o blanita fina ca matasea, pe care am remarcat-o inca de cand era puiut. Se intelege foarte bine cu alte animalute, pisici sau catelusi.

Lori promite sa umple viitoarea sa casuta de bucurie si iubire. Este un motanel cum rar intalnesti. Va sosi catre noul sau stapan deparazitat si pregatit de joaca.

Daca vrei sa ii oferi casuta mult dorita, astept un mesaj sau un telefon.Completează mai jos formularul de adopție pentru Lori sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0733939079


Formular de adopție