Motanel mic !

Localitate Bucuresti
Telefon 0756483593
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteBuna!
Sunt un mic pui de pantera neagra. Nu, nu sunt Pantera Roz.
Initial au zis despre mine ca sunt fetita, insa n-au stiut ca doar un viitor mascul feroce va putea conduce regatul in care va trai! Acum se stie despre mine ca voi fi un viitor rege!
Inca sunt mic, am abia 1 luna jumatate, alti oameni m-au abandonat pe strada, intr-o zona foarte aglomerata. La inceput am fost speriat, insa din primul moment am demonstrat ca sunt puternic si am supravietuit strazii singur singurel.
Astazi sunt bine, imi recapat puterile intr-o casuta temporara. Lucrez la abilitatile mele de conducere pentru a fi cu adevarat protector al regatului in care voi convietui impreuna cu viitorul meu partener, pentru tot restul vietii noastre!
Promit ca voi proteja casa din regat de energii negative, voi oferi suport emotional oamenilor familiei, iubire neconditionata si multe jocuri impreuna amuzante!
Daca esti interesat , hai sa batem labuta si sa conducem impreuna lumea intreaga! (Ps: sunt si o masina de tors in secret, dar asta nu trebuie sa afle nimeni. E un punct slab pe care il voi arata doar persoanei in care voi avea incredere deplina)
Da un semn daca esti interesat. Iti va raspunde ”valetul meu” si te va pune in legatura cu mine! Te astept cu un mesaj pe facebook sau ma poti contacta si la numarul 0756.483.593.
“Miau” si o zi buna va doresc!👑Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motanel mic !" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0756483593


Formular de adopție