Motanel gri cu sosete albe, nici 2 luni, supercivilizat

NumeMicMic, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Ma duc si eu la mare pentru o zi, saptamana trecuta, cum intru in Constanta, opresc la un hypermarket sa iau ceva de mancare, in parcarea subterana… MiauMiauMiau de mama focului, ma duc catre sursa, pe parbrizul masinii, un anunt: „Atentie la pornire! Miauna de sub capota!”, de unde deduc ca statea de ceva timp acolo… m-am executat in târâș pe coate si am scos pisicul de la motor (cu mancare si cu multe mieunaturi de ambele parti). L-am înșfăcat, hrănit, calmat, apoi, pe plaja… pisoiul a ramas in masina sa faca nani. Ne plimbam, revenim, pisoiul doarme pe scaunul din dreapta. Cand ne vede, dispare… complet. Apuca-te si miauna dupa el, cheama-l cu mancare, nimic… a scapat prin gaura aia, ca vad asfaltul daca ma uit pe la motor. Suparare mare, tristete… il vor calca masinile, mai mult rau i-am facut… intr-un final ma uit cu lanterna pe sub torpedou…. departe de tot, vad o ureche… e aici!! :-))) Doarme, sta linistit la caldura. Desfac o conserva si coboara in 2 sec. Fericire mare, papa bun. Acum, ziua de vacanta s-a transformat in „A mancat? A facut? Unde a facut??”
De ce il dau? Mai am 3 acasa si stau intr-un semiapartament (e cat o garsoniera).
Imi este greu sa ma despart de el, ca e superlipicios si jucaus, se uita in ochii mei, ca si cum cauta sa stie daca sa aiba incredere. I-am spus sa aiba incredere si vedeti diferenta din poze intre felul cum l-am gasit, panicat si ziua de azi.
Asa ca, daca sunteti o persoana care iubeste mult mult pisicutele si doriti inca un membru al familiei dvs., nu ezitati sa ne contactati.
Acum suntem in Bucuresti. Multumim.

Adresa de email:
Telefon: 0762718343Completează mai jos formularul de adopție pentru MicMic sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0762718343


Formular de adopție