Motanel cu blana cerculete in pericol sa fie calcat de masini

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Sunt 4 frati de vreo 4-5 luni care au fost alungati de niste muncitori care au daramat casa parasita unde locuiau ei. Celelalte pisici de pe strada ii alearga si ii bat. Sunt in pericol sa fie calcati de masini.
Stiu ca e internetul plin de pisicute care de care mai frumoase, dar mi-as dori macar unul dintre ei sa-si gaseasca o familie. El e cel mai prietenos si de cate ori l-am luat in casa se aseza cu burtica in sus , toarce si se bucura.
Problema e ca pisica noastra il bate si il musca, pur si simplu zboara blana din el, desi am incercat de n ori sa ii imprietenim, asa ca nu am cum sa-l iau. Imi pare rau ca nu se inteleg, pisica noastra e ea insasi o fosta maidaneza , gasita moarta de slaba intr-o gara. Poate de-asta e si asa geloasa.
E grasut si sanatos, are cerculete simpatice pe blana, ii dam si un stronghold si o punga de mancare de 800g.
Poate doreste cineva, acum e pur si simplu in strada printre masini si le va fi din ce in ce mai greu din cauza frigului.

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motanel cu blana cerculete in pericol sa fie calcat de masini"


Formular de adopție

3 mesaje

Bună seara. Dacă tot ne preocupa viata lor aștept un semn 4 e-mail-uri trimise în 2 zile și încă aștept un semn. Sau va rog 0721959185. El sta în frig.

Buna seara

Daca mai este de actualitate ma intereseaza anuntul d-voastra. Am incercat sa va sun dar nu era disponibil. As prefera sa discutam amanunte la telefon 0723669280 ma numesc Iulia.

Astept un semn

Iulia C.

Contineanu Iulia 2 decembrie 2020 la 5:46 pm

Buna seara

Chiar nu se poate spune un da sau un nu? Ca sa stiu sa caut alta pisicauta
I.C.