Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Motanel blondut si blanos

NumeLeo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Miau oameni buni,
Numele meu este Leo, mamica mea actuala mi-a pus numele asta pentru ca zice ca seman cu un leu, mai degraba eu cred ca este pentru curajul si puterea mea. Sunt un motanel de aproximativ 3 luni, blanos si blondut, nascut la malul marii negre. Mamica actuala m-a gasit pe strada, stateam langa fratiorul meu care tocmai ce fusese calcat de masina😢..da, imi este dor de el😭. A hotarat sa ma ia acasa si sa ma faca bine, eram deshidratat si mort de foame. Tot drumul am dormit, nu mai aveam putere sa zic nici miau. Cand am ajuns si am vazut ataata mancarica doar pentru mine, am fost in culmea fericirii. Mamica actuala m-a luat acasa cu speranta ca voi fi ca un fratior pentru fetita ei bichon, dar se pare ca ea nu ma place, ba chiar a fost atat de suparata ca am venit sa locuiesc cu ea incat nici nu se uita la mine, iar eu o tot ating cu labuta ca poate poate o fac sa ma iubeasca. In ultimul timp vrea sa ma si muste, de asta mamica actuala a hotarat sa imi caute un om al meu, care sa ma iubeasca mult si care sa se bucure de torsul meu, apropo, torc ca un tractoras😂. Sunt vaccinat, deparazitat si promit sa fiu cuminte si sa te iubesc neconditionat. Daca vrei sa ma cunosti mai bine, promit sa iti povestesc si cum a fost prima mea intalnire cu oglinda🙈.
Apropo, eu sunt in Bucuresti acum si imi place mult orasul, as prefera sa raman aici daar daca gasesc un om bun si iubitor ma mut si in alt oras pentru el❤️.

Adresa de email:
Telefon: 0751660226Completează mai jos formularul de adopție pentru Leo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0751660226


Formular de adopție