Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Motanel, 1 an, negru, vaccinat, nesterilizat

NumeTaz, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Taz este un motan jucaus dar cu personalitate. Este crescut in apartament de la 1 luna. Face la litiera, este vaccinat, are carnet de sanatate. Urmatorul vaccin trebuie facut in septembrie 2020. Nu este castrat. Este jucaus si este obisnuit sa stea si singur destul de mult (din cauza job-ului meu). Din motive personale nu il mai pot tine, desi ma doare sufletul, si imi doresc sa ii gasesc o casuta unde sa fie iubit si ingrijit. La inceput este destul de speriat de oameni noi (eu fiind singura, este obisnuit doar cu mine) dar cu putina atentie și răbdare se ataseaza imediat. Trebuie castrat deoarece are deja 1 anișori si ca orice motanel..vrea sa si marcheze teritoriul.

Adresa de email:
Telefon: 0784475655Completează mai jos formularul de adopție pentru Taz sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0784475655


Formular de adopție