Motănaș năzdrăvan

NumeYago, Mascul
Localitate Balotesti Bucuresti Buftea Otopeni Ploiesti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Sunt un motanas care și-a pierdut mămica săptămâna trecută. Am supraviețuit fără lăptic (mâncare/apa) într-o parcare pe la motoarele unor mașini cel puțin o zi jumătate.
Sunt norocos sa fiu în siguranță acum.🐱

Sunt jucăuș tare, nazdravan și foarte afectuos. Îmi place mult sa stau în preajma oamenilor acum și sa ma joc cu ei. Uneori mai folosesc și dintisorii, dar numai în joaca. Cum pui mana pe mine incep sa torc imediat.
Am știut sa folosesc litiera din prima.

Sunt cumințel cand sunt lăsat singur într-o camera. Ma joc singur, pap ceva sau dorm liniștit. Dar îmi și place sa explorez împrejurimile, dacă mi se da voie.

Am făcut o vizita la veterinar și sunt deparazitat intern și extern. Peste câteva zile primesc încă o jumătate de pastiluță pentru deparazitarea internă completă.

Îmi doresc sa gasesc o familie iubitoare care sa aibă grija de mine întotdeauna. Sunt micuț, dar am un suflețel mare. Torc foarte mult când ma simt în siguranță și iubit. Eu te vreau! Ma vrei? MiauCompletează mai jos formularul de adopție pentru Yago sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0736.878.582


Formular de adopție