Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Motan Ragdoll

NumeMarinica, Mascul
Localitate Campina
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Pare un Ragdoll,este un motan extrem de frumos,grasan si cu ochii albastrii,cred ca a stat afara mult timp abandonat sau pierdut candva.Pare mai batran,dar este foarte cuminte si linistit.L-am gasit ieri zgribulit de frig si infometat.Se uita la litiera ca la „pereti”,dar cere si merge la usa de cate ori are nevoie afara.Asta m-a facut sa imi dau seama ca fostul lui stapan il invatase sa si faca nevoile afara.Manaca orice si comenteaza doar cand ma indrept cu mancarea catre el.Abia a intrat pe deparazitare interna si externa si a facut si baie ieri.Deasemenea a inceput tratamentul pentru raceala dar si cu vitamine .Ma gandeam ca poate este cineva interesat de o asa frumusete ,fiind invatat si afara si in casa se poate adapta usor oriunde.Are nevoie de un stapan care sa-l iubeasca si sa i ofere un capatai stabil si linistit.Ma puteti contacta la tel: 0783041125.

Adresa de email:
Telefon: 0733367779


Completează mai jos formularul de adopție pentru Marinica sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0733367779


Formular de adopție