Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Motan metis Lykoi

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Atentiune natiune! Prezentam ceva ce nu s-a mai vazut si nu s-a mai pomenit:). Nu stim inca daca e pisoi sau vreo noua specie pe cale de aparitie:).
A fost gasit si salvat recent din strada de o persoana care are deja un motanel si nu il poate pastra si pe el. Are in jur de 4 luni, o culoare nedefinita dar absolut speciala si cu o personalitate frumos conturata, e jucaus, alearga jucariile si e f lipicios si iubitor cu oamenii. Concuzionam asadar ca e un motanel:).
A fost deparazitat si daca va fi sa aiba norocul sa fie adoprat repejor intrucat persoana il poate tine pana pe maxim 1 iunie, vom ajuta noi cu primul vaccin.
Conditiile de adoptie sunt cele consacrate deja: la ap, cu balcon inchis si cu plase solide de protectie la geamuri sau interes de a le monta. Sterilizare obligatorie la varsta potrivita. Contract de adoptie!
Contact:
www.adoptii-animale-hope.orgCompletează mai jos formularul de adopție pentru "Motan metis Lykoi"


Formular de adopție