Motan are nevoie de îngrijiri și stăpân Prahova

Localitate Ploiesti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteIntr-o dimineața l-am găsit in fața ușii cu o infecție urâta la ochii . Mai am 4 pisici (2 afara 2 in casa ) . Sta la mine in curte de aproximativ 2 luni , tot ce am putut sa fac pentru el a fost sa îl deparazitez și sa îl hrănesc . Este extrem dar extrem de iubitor . Nu am văzut pisică care sa vrea mai multă afecțiune decât el . Dar are nevoie de îngrijiri , de o casă a lui și de o familie iubitoare . Pe lângă de pisicile mele din curte , mai vin și alți motani mai mari și uneori se bat , nu am cum sa controlez acest aspect . El deși e un băiat extrem de deștept și descurcăreț mai are anumite probleme de orientare datorită faptului ca nu vede cu un ochi . Dacă doriți sa îl ajutați , îl pot aduce in cel mai apropiat oraș și anume Ploiești . Nu îmi permit din punct de vedere financiar sa îl ajut .
Ma puteți contacta pe whats app dacă doriți și puteți sa ne ajutați in orice mod posibil , sa îl preluati sau sa ma ajutați sa îl duc la medic . Va rog !!! Chiar se chinuie mult și îmi doresc sa ii fie mai bine decât i-a fost pana acum !!!
Contact : ‪+40 721 655 477Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motan are nevoie de îngrijiri și stăpân Prahova"


Formular de adopție