Motan adult, castrat, cauta urgen o casuta

NumeRaj, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0726085304
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteCasuta pentru Raj. – Bucuresti –
Cautam un OM. Atat ..om sa fie 🙂

El este Raj. De la Raj Kapoor. Zis si Vagabondul. Ne-am cunoscut anul trecut, intr-o zi de 14 septembrie, cand l-am gasit batut, speriat si ascuns intre florile de la ghena. Undeva in Bucuresti, etajul 2. Cum a ajuns acolo, el stie. Ne-a luat 3 zile sa coboare din flori sa manance. Si alte zeci sa ne imprietenim. I-am dat timp si spatiu sa se puna pe picioare si sa functioneze in ritmul lui. Sa se fi facut un sfarsit de octombrie cand am hotarat sa-l tinem peste iarna acolo. I-am facut un culcus, l-am hranit, am vorbit zilnic si ne-am imprietenit tot mai tare. L-am castrat si deparazitat, l-am ingrijit cand a avut nevoie de pastilute.
S-a facut primavara si inima nu ne-a lasat sa-i dam drum in ciuda certurilor cu vecinii.
In casa avem deja 3 motani de 8, 5 si 3 ani. Am incercat sa-l integram si pe Raj usor, usor, dar din pacate experimentul nu a sfarsit bine, tavalind-ul pe unul dintre ei cand a prins ocazia. Doar e vorba de teritoriu, deh.

A venit vara si e cald tare la ghena. Se plimba cateva ore bune pe zi pe hol, dar simt ca merita mai mult. Poate o curte, poate un apartament in care nu si-au delimitat teritoriile alte pisici ..poate un om mai bun decat am putut noi sa fim pentru el. 😔

Oare gasim un om bun si dispus sa-i ofere mai departe dragostea, devotamentul si rabdarea lui? E capabil de atat de multa iubire si recunostinta ..e o lectie de viata pe 4 labute ..

Va rog sa dati sms sau mesaj pe whatsap in timpul zilei deoarece in timpul serviciului nu am tel la mine si nu pot raspunde pe loc..Completează mai jos formularul de adopție pentru Raj sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726085304


Formular de adopție