Mony, bibelou cu multa gingasie

NumeMony,
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Sunt mica si gingasa. Uneori cand gandurile ma poarta prin zone indepartate raman nemiscata mai mult timp si toti ma asemuiesc cu un bibelou. Dar bibeloul are viata si nu ramane in pozitie nemiscata prea mult timp. Ma joc, alerg si sunt curioasa sa invat o multime de lucruri. Am doar cateva luni, dar deja stiu multe dar de fiecare data ma minunez cum reusesc sa fac atat de multe lucruri. Educatia mea a inceput de foarte timpuriu, stiu sa mananc elegant si deasemenea stiu ce inseamna curatenia, ma spal dupa fiecare masa si folosesc alitiera din prima. Multi oameni ma numesc ”o mogaldeata asa mica care poate sa transmita atata caldura si energie buna.
Da, asta sunt eu, o fire calma, finuta plina de sentimente bune si foarte gingasa in tot ceea ce fac. Ma intreb de multe ori daca nu am fost o printesa in alta viata, din care am deprins gratia si eleganta din tot ceea ce fac. Cine stie, poate aflam impreuna. Suna si intreaba de mine daca esti persoana potrivita sa descopere zilele frumoase impreuna cu mine.
MonyCompletează mai jos formularul de adopție pentru Mony sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: +40726766769


Formular de adopție