Mona, un ghemotoc cu blana

NumeMona, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Sunt un ghemotoc cu blana. Uneori sunt confundata cu o minge care merge. Sunt inca in primele luni de viata, dar am invatat zilnic sa simt dragostea transmisa prin caldura unor palme care ma protejeasa sau a unei fete care se apropie sa ma priveasca duios. Stiu deja ca uneori nu te poti abtine sa transmiti sentimentele, cand degetele tale se plimba prin blana mea pufoasa si simt caldura sunetelor mele care-ti alunga gandurile. Stiu si acum chiar inteleg expresia ”draga de-ti vine sa o mananci din ochi”, sa fie pentru ca sunt o pisica care toarce duios, sau pentru ca am ochii mari si expresivi, sau pur si simplu pentru jocul de culori din blanita te face sa zambesti. Iubesc la fel de mult ca oricare sa ma inconjor de lucruri frumoase, imi place sa ma joc cu jucarii colorate, imi place bunatatea si dragostea.
Desi mica am invatat cum e cu litiera, de unde se bea apa, cum sa ma spal inainte si dupa masa, dar si ce este dragostea impartasita prin atentii si jocuri. Daca dorinta ta e sa ma ai, astept sa suni si sa intrebi de LEA.
Ce zici, ma potrivesc visului tau?
Mona

Adresa de email:
Telefon: 0726766769Completează mai jos formularul de adopție pentru Mona sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726766769


Formular de adopție