Mogli – pisicul ideal

NumeMogli, Mascul
Localitate Balotesti Bucuresti Buftea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

Mogli este versiunea ideala a pisicii de casa si o sa va spunem si de ce:

A fost gasit in jungla Bucurestiului (pta. Lahovari) pe cand avea doar 4-5 zle. A fost crescut cu biberonul, socializat cu alte pisici si un porcusor de guinea, dar nu cu caini. Ii place enorm de mult sa se joace in apa de la chiuveta, sa bea apa proaspata si uneori se mai si culca in chiuveta.
Este un pisoi activ cand i se acorda atentie sau este in prezenta oamenilor lui, dar cuminte si lenes cand este lasat singur. In cele 5 luni de cand este in foster nu a stricat nimic, nu a zgariat nimic si nimereste de fiecare data litiera. 
Mogli este vaccinat complet, deparazitat si vina la pachet cu buletinul de Bucuresti inseriat.
Cei care isi doresc un pisoi perfect alaturi de care sa isi petreaca urmatorii 15 ani cel putin, ma pot contact oricand in legatura cu Mogli, insa trebuie sa stie ca:
• Se da NUMAI cu contract de adoptie
• Este obligatoriu sa fie sterilizat (daca nu il sterilizam noi pana in momentul adoptiei)
• Nu ne dorim vizite lunare, dar ne dorim sa stim ca este bine si vrem poze sau sa il vedem daca vreodata avem drum spre dvs.
• Se da in adoptie la curte doar daca exista voliera pentru pisici sau la bloc unde apartamentul are plase la geam. Stim ca pare o decizie dura am am avut pisici operate in urma fenomen numit „sindromul înălţimii“ si recuperarea este grea (asta in cazurile fericite in care pisica supravietuieste).
Chiar si dupa adoptie va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii, iar daca vreodata plecati in vacanta si nu aveti cu cine sa il lasati – Mogli va gasi la noi un camin care sa il gazduiasca.
Pentru orice informatie ne puteti suna sau contacta via Whatsapp la nr. 0725.585.265

Adresa de email:
Telefon: 0725.585.265Completează mai jos formularul de adopție pentru Mogli sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0725.585.265


Formular de adopție