Mitzura si Mango

NumeMitzura si Mango,
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

In mai putin de o saptamana vor ajunge la tara, la un vecin al doamnei care ii are.
Este singura “oferta” pe care au primit-o aceste sfulete frumoase.
CONTACTI pe baiatul dansei care a postat cererea de ajutor la telefon 0725772834 sau lasati email la adresa mea gabrielapaisa @gmail.com.
Ei sunt Mitzura (fetita, ~3ani, sterilizata, deparazitata, vaccinata) si Mango (baietel, ~1an, castrat, deparazitat si vaccinat).
Au locuit alaturi de o doamna care din cauza unei boli nu se mai poate ingriji de ele si doreste sa ajunga undeva bine si alaturi de oameni responsabili.
Daca va uitati atent la poza cu Mango cand se intinde la fereastra se vede ca are palse solide puse la geam, ceea ce putini oameni fac asta! Majoritatea prefera sa creada ca nu li se va intampla, pisica lor nu cade de la etaj!
In fine….ce este mai ingrijorator este ca ca nimeni din familie nu o ajuta (nu pot/nu vor, nu stiu) si un singur vecin de-al dansei s-a oferit sa le duca la tara, la curte la el.
Va dati seama cam ce inseamna asta, nu?
Pisici traite numai in apartament…ingrijite si iubarete, sa ajunga in jungla strazilor si traiului de la curte din Romania.
Ma tem pentru ele si va rog pe cei care aveti loc (nu inca 15-20 in casa…asa cum avem noi), disponibilitate de timp/financiara sa va asumati adoptia si inima mare sa il apelati pe Marius Roznovan.
Este baiatul doamnei si il gasiti la telefon 0725772834.

Se cauta familie sau familii iubitoare si responsabile, din Bucuresti si care locuiesc la apartament.

Adresa de email:
Telefon: 0725772834Completează mai jos formularul de adopție pentru Mitzura si Mango sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0725772834


Formular de adopție