Mishu, motan de 1 an

NumeMishu, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Va rog, ca pe niste iubitori de pisici! 😊❤️, sa ma ajutati sa gasesc un stapan iubitor, rabdator si responsabil pentru un motanel frumos, dar salbatic si bolnav, deci greu de adoptat!
Mishu are aproximativ 1 an si a fost diagnosticat cu FIV – sindromul imunodeficitar al felinelor. Este un motan de strada care vine mereu la noi in curte si il hranim. Nu accepta sa ne apropiem de el. Acum 10 zile l-am gasit prabusit, dar chiar si asa l-am prins cu greu (metoda patura pe cap) ca sa-l ducem la doctor. In primul moment am crezut ca este otravit. Dupa consult, s-a descoperit reala boala si a ramas internat pentru tratament la un cabinet unde este ingrijit exceptional (Mondo Pet Vet).
Cautam o persoana miloasa, iubitoare, rabdatoare, dispusa sa ajute acest motan frumos si total nevinovat pentru ce i se intampla, care sa il adopte si care sa nu aiba deja alte pisici care s-ar putea contamina de la el. Aceasta boala a pusicilor nu afecteaza in niciun fel omul.
Noi avem deja doua pisici, de aceea nu putem sa il pastram. In plus, are nevoie de tratament permanent, de aceea e nevoie sa aiba un stapan cu multa rabdare si afectiune! ❤️
Asteptam idei, propuneri, sugestii aici sau la tel. 0744668012 – Marina
Multumim anticipat!


Completează mai jos formularul de adopție pentru Mishu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744668012


Formular de adopție