Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Miorlăila și Scorpi

NumeMiorlăilă, Scorpi, Mascul
Localitate Abrud
Telefon 0744393032
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteDouă pisici, mascul și femelă, pe nume Miorlăilă (masculul) și Scorpi (femela, calico) au fost crescute numai la bloc, sunt două pisici blânde, ușor zvăpăiate, mai ales Scorpi, dar care sunt un izvor de iubire. Au 2, respectiv 3 ani, sunt castrate, vaccinate, deparazitate și din păcate își caută o familie care să le ofere iubire și dragoste.

De ce din păcate? Fiindcă munca mă ține tot mai mult departe de casă și ele ajung să sufere, mai ales în ce privește mâncarea. Sunt foarte prietenoase, Scorpi este mai jucăușă, mai zglobie, însă în rest sunt foarte dornice de iubire. Miorlăilă este mai degrabă un câine, în sensul că stă la mângâiat ore întregi: se suie pe tine, stă să fie mângâiat și chiar te linge la rândul lui ca să îți arate cât de mult apreciază afecțiunea.

Se dau, preferabil, împreună cu contract de adopție.Completează mai jos formularul de adopție pentru Miorlăilă, Scorpi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744393032


Formular de adopție