Mini-Puma pentru adoptie

NumeSylvi, Femela
Localitate Constanta
Telefon 0785284004
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteOferim mini-puma de casa spre adoptie

Mini-pumuta Sylvi a supravietuit unei boli grave, mortala adesea pentru pisicuti, prin efortul si bunatatea unor oameni care si-au dorit sa o vada sanatoasa si fericita intr-o casuta a ei.

De cand a fost luata din strada, mini-pumuta a avut parte de injectii, perfuzii si alte tratamente dureroase si de aceea cautam iubitori de animale rabdatori si blanzi care sa ii arate si partea buna si frumoasa a vietii printre oameni.

Mini-pumele sunt pradatoare iscusite, odata ce o veti elibera pe Sylvi in casa va vana toate mustele, tantarii si snururile care ii vor iesi in cale. Nu exista jucarie care sa nu ii placa, este un ghem de energie mic, negru si vorbaret cu doar 3 setari: mancare, somn, joaca. Si desi nu sunt fotogenice cand sunt pisoi, mini-pumele se fac negresit elegante si maiestoase cand cresc mari.

Daca doriti sa participati la finalul fericit pe care dorim sa il dam povestii acestui sufletel, va astemptam cu drag sa ne contactati.Completează mai jos formularul de adopție pentru Sylvi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0785284004


Formular de adopție