Micutul Tigrut de adoptat

NumeViorel,un motanel de nota 10, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0785727006
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteSunt un mic tigrut, Viorel dupa cum ma alinta salvatoarea mea si am 3 luni. Nu imi amintesc clar daca m-am pierdut sau m-au abandonat in mijlocul Bucurestiului printre masini, tot ce stiu este ca imi era groaznic de foame si tipam ca din gura de sarpe pisiceasca.
Norocul meu a fost o adolescenta frumoasa , mare iubitoare de animale urlatoare, asa ca mine. Dupa ce m-a hranit in mijlocul strazii, nu m-am lasat si m-am tinut dupa ea. Suflet pur si bun, ce sa faca, “hai ca il iau cu mine si vad cum rezolv mai departe”. M-a dus la veterinar cu banii din bursa, m-a plimbat cu ea pe unde avea treaba, eu am stat cuminte in metrou, autobuz si asa am ajuns astazi sa va scriu din sect 1 al capitalei si nu la groapa municipala…..
M-am intrenat, am chiar burtica dar si asa nu le fac fata celor doua pisici ale familiei (si ele, foste amarate salvate dar acu…, mari doamne aristocrate), care nu ma accepta, clar, au o problema cu sexul masculin!Cum ma prind cum ma articuleaza, feline agresive do’mle, nu gluma!
Acestea fiind zise, sunt in cautarea unui stapan (eu nu fac discriminari ca cele doua feline) caruia sa ii ofer toata afectiunea si energiea mea buna de motanel. Fac la litiera, nu sunt fandosit la mancare, si promit sa fiu tare ascultator. 🙏 Parol pe codita mea de motanel, de care sunt tare mandru.Completează mai jos formularul de adopție pentru Viorel,un motanel de nota 10 sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0785727006


Formular de adopție