Micuţ – motan, 3 saptamani

NumeMicuţ, Mascul
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Micuţ, este un bebelus de doar 3 saptamani, proaspat intarcat, pe care cineva il aruncase pe malul Dambovitei… sigur nu pentru a prinde peste… Era paralizat de frica, pitit dupa un stalp, plin de purici si de furnici.
Mieunatul lui disperat s-a facut intr-un final auzit, asa ca Micuţ a ajuns cu mine acasa dupa o binemeritata deparazitare la veterinar!

Mananca pateu pentru pisici-bebelusi (dupa cum se vede pe nasul lui 😃 ) iar in cateva zile il vom imprieteni si cu bobitele speciale pentru pitici.
Momentan doarme aproape toata ziua, cu mici pauze in care mananca, merge la toaleta, se joaca putin, dupa care o ia de la capat 😃.
Cu toate astea, noaptea doarme 7 ore legate si se trezeste la 6:30 cu o foame cat casa 😃
Micuţ merge chiar si la litiera! Da, ati auzit bine, l-am imprietenit deja si cu litiera, isi sapa singurel gropite, face pipi si caca si apoi acopera cum poate el mai bine 😃
Deci instinctul este foarte prezent, introducerea a fost facuta, tot ce mai ramane este sa va asigurati ca pastreaza bunele obiceiuri!

Avem la dispozitie doar cateva zile sa-i gasim familia permanenta pentru ca in weekend vom fi plecati si Micuţ nu poate sta singurel atata timp inca.

Caut pentru el oameni grijulii, care stiu ce au de facut ca maţa sa fie in siguranta, si-au facut planuri de sterilizare deja. Ofer tot suportul pentru acomodarea cu pisica, vaccin, deparazitare, sterilizare. Cer la randul meu urmatoarele: sa vin la voi cu pisica, sa pun oricate intrebari consider de cuviinta si sa semnam contract de adoptie. Familia ideala ar trebui sa stie ca un animal vine cu responsabilitati, angajament pentru o viata, si nu este doar o jucarie de care sa ne descotrosim dupa ce ne plictisim!

!!! Mai multe poze si video cu Micuţ gasiti la mine pe facebook!

CONTACT: mesaj pe facebook, link-ul aici:
https://www.facebook.com/media/set?vanity=Phlory&set=a.5353625788037757Completează mai jos formularul de adopție pentru Micuţ


Formular de adopție