Miau! Pisoi pentru adoptie

Localitate Bucuresti
Telefon 0728758054
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EtichetePatru fratiori, 2 tigrati si 2 negrii sunt in cautare de casute iar pentru asta au inceput sa se pregateasca serios invatand sa faca la litiera, sa manance bobite si hrana umeda si sa fie foarte iubareti. Pot spune ca dinainte sa se nasca au fost norocosi deoarece mama lor s-a lipit de piciorul unei doamne iubitoare de pisici si nu a plecat pana cand nu a luat-o in casa unde in 20 minute a inceput sa dea viata pisoilor. Doamna a hotarat sa ofere adapost puilor si mamei pana vor fi pregatiti pentru adoptie insa nu ii poate tine mai mult de atat deoarece mai are inca sase pisici, toate salvate de afara.
Fiind inca micuti nu putem spune cu exactitate care sunt fetite si care baietei insa daca iti doresti cu adevarat un suflet care sa-ti bucure fiecare zi nu mai conteaza ca este mascul sau femela.
Din prima zi de viata pisoii au fost iubiti si ingrijiti, astfel ca ne dorim ca noile familii sa fie responsabile si sa inteleaga ca sunt suflete ce merita sa fie iubite si protejate.
Pentru cei convinsi ca vor sa locuiasca cu un blanos iubitor, va rog sa ma contactati la numarul 0728758054 ( Alexandra ).
Multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru "Miau! Pisoi pentru adoptie" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0728758054


Formular de adopție