Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Metis birmaneza

NumeNanica, Femela
Localitate Campina
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Dau in adoptie o metis birmaneza de 7-8 luni,femela,sterilizata,cu carnet de sanatate si toate cele.Mentionez ca tolereaza si accepta si alte pisicuta si catei.Nu se teme de catei .In rest este foarte cuminte,educata la litiera si curata.Nu zgarie si nu roade sau strica in casa. Este foarte iubitoare si cumintica,si se joaca cu alte pisici fara sa strice in casa.Are o blanita specifica birmanezilor,cafeniu alb par des cu blana scurta, dar si foarte moale si pufoasa.Este o placere sa o mangai.Am gasit-o foarte rau racita si mi-a luat peste 3 luni sa o tratez si sa o aduc la stadiul asta.Eu o strig Nanica pentru ca era nanaita si foarte racita,dar nu are numele in carnetul de sanatate.Puteti sa o botezati cum va place.
Se da cu contract de adoptie ,persoanelor asumate si pentru interior .Nu dispera sa iasa afara.
Se da in adoptie in Prahova si imprejurimi,dar si in Bucuresti de exemplu daca se asuma transportul.Adoptia nu se va face in graba.va fi indelung verificata si inainte si dupa.
Ma puteti contacta la telefon:0783041125.Locaia ei actuala este in Campina.

Adresa de email:
Telefon: 0733367779Completează mai jos formularul de adopție pentru Nanica sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0733367779


Formular de adopție