Merlin cauta urgent un acasa

NumeMerlin, Mascul
Localitate Alesd Arad Cluj-Napoca Ineu Oradea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 anAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Motanul Merlin s-a luat dupa mine pe strada asta vara, schiop si mort de sete, cu limbuta pe afara, cerandu-mi ajutorul.

L-am adus la mine, l-am vindecat, l-am castrat si acum ii caut acel loc in care e menit sa duca o viata buna, dupa atatea greutati pe strazi.

Merlin are cam trei ani, e un motan masiv, foarte descurcaret, cu multa personalitate, prietenos cu oamenii, cu alte pisici si chiar si cu cainii. Face la ladita sau se cere afara, nu murdareste niciodata in casa. Important pentru el este sa aiba acces afara, o curte, o gradina, o strada mai putin circulata unde sa-si satisfaca nevoia de miscare si sa se intoarca bucuros la stapanii lui, acasa. E genul de motan care va conduce pana la coltul strazii sau va asista la munca prin gradina. Il puteti tine si exclusiv afara, daca are un loc uscat si caldut unde sa doarma, important pentru el este, sa stie ca apartine undeva si are pe cineva care are grija de el.
Ii asigur transportul pe o raza de 200 km in jurul Oradiei. E important sa stiu ca o va duce bine.Completează mai jos formularul de adopție pentru Merlin sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770982773


Formular de adopție