Marty – un motănel special în căutarea unei familii speciale

NumeMarty, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 aniAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

Marty este un motănel minunat, tare afectuos și jucăuș, și tot ce își dorește este o familie doar a lui. Micuțul se află în grija noastră încă de la sfârșitul lunii septembrie, când a fost adus din Brașov în București. În toată această perioadă, am trecut cu el prin tot felul de greutăți.

O rană pe cornee la unul dintre ochi, care ar fi trebui să se vindece după simplă operație, s-a dovedit a fi o problemă congenitală, care a necesitat o a doua operație mai complexă. Aceasta a dus la reducerea semnificativă a rănii, dar nu la vindecarea completă a acesteia. Astfel că, în funcție de cum vor evolua lucrurile, posibil să urmeze o ultimă intervenție e în luna ianuarie. Menționăm că toate deciziile sunt luate sub îndrumarea dnei. dr. Iuliana Ionașcu din cadrul FMV, iar dacă se va decide intervenția din luna ianuarie, eventualele costuri vor fi acoperite de către noi. Nu este vorba despre o problemă estetică, ci de una care îi pune în pericol sănătatea, nevindecarea completă a rănii de pe cornee, putând duce la spargerea ochiului dacă Marty se va lovi în zona respectivă.

Pe lângă asta, Marty a fost diagnosticat cu FIV – virusul imunodeficienței feline. FIV este o infecție virală care face ca pisicile afectate să aibă un sistem imunitar mai slab în comparație cu cele care nu au virusul. Cu o îngrijire corespunzătoare și un mediu lipsit de stres, multe dintre pisicile afectate rămân fără simptome ale bolii mulți ani și pot avea o speranță de viață normală. Momentan, în cazul lui Marty, FIV nu s-a manifestat în niciun fel și fiindcă analizele lui sunt foarte bune, sperăm să rămână așa pentru cât mai mulți ani.
Puteți citi mai multe despre FIV aici: http://cameracupisici.blogspot.com/2019/12/adoptia-unei-pisici-cu-fiv_13.html și sperăm din tot sufletul ca problemele pe care le are micuțul Marty să nu descurajeze adopția lui.

Dacă v-ați îndrăgostit de Marty și nu v-au descurajat cele povestite mai sus, așteptăm un email la și vă vom oferi orice detalii suplimentare și tot sprijinul pentru ca micuțul să aibă parte de cea mai bună îngrijire și cea mai frumoasă viață.

Marty este vaccinat, deparazitat și educat la litieră.

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Marty sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție