Marty – un motănel special în căutarea unei familii speciale

NumeMarty, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteMarty este un motănel minunat, tare afectuos și jucăuș, și tot ce își dorește este o familie doar a lui. Micuțul se află în grija noastră încă de la sfârșitul lunii septembrie, când a fost adus din Brașov în București. În toată această perioadă, am trecut cu el prin tot felul de greutăți.

O rană pe cornee la unul dintre ochi, care ar fi trebui să se vindece după simplă operație, s-a dovedit a fi o problemă congenitală, care a necesitat o a doua operație mai complexă. Aceasta a dus la reducerea semnificativă a rănii.

Pe lângă asta, Marty a fost diagnosticat cu FIV – virusul imunodeficienței feline. FIV este o infecție virală care face ca pisicile afectate să aibă un sistem imunitar mai slab în comparație cu cele care nu au virusul. Cu o îngrijire corespunzătoare și un mediu lipsit de stres, multe dintre pisicile afectate rămân fără simptome ale bolii mulți ani și pot avea o speranță de viață normală. Momentan, în cazul lui Marty, FIV nu s-a manifestat în niciun fel și fiindcă analizele lui sunt foarte bune, sperăm să rămână așa pentru cât mai mulți ani.
Puteți citi mai multe despre FIV aici: https://cameracupisici.blogspot.com/2019/12/adoptia-unei-pisici-cu-fiv_13.html și sperăm din tot sufletul ca problemele pe care le are micuțul Marty să nu descurajeze adopția lui.

Dacă v-ați îndrăgostit de Marty și nu v-au descurajat cele povestite mai sus, așteptăm un email la și vă vom oferi orice detalii suplimentare și tot sprijinul pentru ca micuțul să aibă parte de cea mai bună îngrijire și cea mai frumoasă viață.

Marty are aprox. 7-8 luni, este castrat, deparazitat și educat la litieră.

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Marty sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție