Mango, fetiță calico cuminte & iubitoare

NumeMango, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Mango, mogâldeața asta cu ochi verzi, este cea mai cuminte, iubitoare și recunoscătoare pisică pe care am întâlnit-o în viața mea, cu toate că a avut mult de suferit.

Pe fetița asta mică în 3 culori am găsit-o într-o parcare în Chitila. Era pisica tuturor și a nimănui. În sensul că primea mâncare și atenție de la toți cei din jur, dar nimeni nu se-ngrijora mai departe de ea. Era extrem de slabă și puteai să-i cuprinzi abdomenul cu două degete 👌 dar se vedea în felul în care respira că nu era silfidă pentru că-i lipsea mâncarea. Avea o hernie urâtă care-i împinsese toate organele din abdomen în piept, punându-i presiune pe plămâni. Respira des, sacadat și superficial. Am luat-o acasă și am programat-o pentru operație, neștiind de fapt dacă va supraviețui. Avea doar 50% șanse. În parcare însă nu ar mai fi supraviețuit mult oricum. Nu putea mânca suficient pentru că abdomenul îi apăsa plămânii și orice lovitură sau căzătură i-ar fi fost fatale.

A fost o operație dificilă, care pe noi probabil ne-ar fi ținut la pat câteva zile, dar scumpa asta mică a putut respira bine pentru prima oară în cine știe cât timp. Iar primul ei impuls, proaspăt operată dar super oxigenată, a fost să se joace!

E un simbol al optimismului. Și mai are o mulțime de calități: iubitoare foc, super cumințică, mieunat slab, nu mușcă, nu zgârie & merge la litieră. Are vreo 2 ani, dar e destul de subdezvoltată. Noi i-am fi dat cel mult 1 an după gabarit. Carevasăzică e micuță tare.

Dacă nu e clar deja, îi căutăm o familie a ei, care să o iubească așa cum merită și așa cum va iubi ea la rândul ei, mult și bine. Mai găsiți poze și filmulețe cu pisica în câteva postări pe Facebook (https://www.facebook.com/iulia.vacaroiu/posts/10217545484049252). Acum e în București, dar suntem dispuși se o ducem și mai departe. Important e să-i găsim familia potrivită!

Adresa de email:
Telefon: 0737282069Completează mai jos formularul de adopție pentru Mango sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737282069


Formular de adopție