Mango, fetiță calico cuminte & iubitoare

NumeMango, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0737282069
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 12 luni
EticheteMango, mogâldeața asta cu ochi verzi, este cea mai cuminte, iubitoare și recunoscătoare pisică pe care am întâlnit-o în viața mea, cu toate că a avut mult de suferit.

Pe fetița asta mică în 3 culori am găsit-o într-o parcare în Chitila. Era pisica tuturor și a nimănui. În sensul că primea mâncare și atenție de la toți cei din jur, dar nimeni nu se-ngrijora mai departe de ea. Era extrem de slabă și puteai să-i cuprinzi abdomenul cu două degete 👌 dar se vedea în felul în care respira că nu era silfidă pentru că-i lipsea mâncarea. Avea o hernie urâtă care-i împinsese toate organele din abdomen în piept, punându-i presiune pe plămâni. Respira des, sacadat și superficial. Am luat-o acasă și am programat-o pentru operație, neștiind de fapt dacă va supraviețui. Avea doar 50% șanse. În parcare însă nu ar mai fi supraviețuit mult oricum. Nu putea mânca suficient pentru că abdomenul îi apăsa plămânii și orice lovitură sau căzătură i-ar fi fost fatale.

A fost o operație dificilă, care pe noi probabil ne-ar fi ținut la pat câteva zile, dar scumpa asta mică a putut respira bine pentru prima oară în cine știe cât timp. Iar primul ei impuls, proaspăt operată dar super oxigenată, a fost să se joace!

E un simbol al optimismului. Și mai are o mulțime de calități: iubitoare foc, super cumințică, mieunat slab, nu mușcă, nu zgârie & merge la litieră. Are vreo 2 ani, dar e destul de subdezvoltată. Noi i-am fi dat cel mult 1 an după gabarit. Carevasăzică e micuță tare.

Dacă nu e clar deja, îi căutăm o familie a ei, care să o iubească așa cum merită și așa cum va iubi ea la rândul ei, mult și bine. Mai găsiți poze și filmulețe cu pisica în câteva postări pe Facebook (https://www.facebook.com/iulia.vacaroiu/posts/10217545484049252). Acum e în București, dar suntem dispuși se o ducem și mai departe. Important e să-i găsim familia potrivită!

Adresa de email:
Telefon: 0737282069Completează mai jos formularul de adopție pentru Mango sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737282069


Formular de adopție