Ma numesc Gru Gru, am 5 ani, sunt sterilizat, partener de viata minunat.

NumeGru Gru, Mascul
Localitate Timisoara
Telefon 0729004557
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteMa numesc Gru-Gru. Am aproape 5 ani pe care mi i-am petrecut intr-o curte foarte frumoasa unde ma simteam acasa, stand la umbra in iarba sau ascunzandu-ma printre flori, salate si cepe.

Dar a trebuit sa plec si m-am regasit intr-un spatiu complet nou care mie nu-mi place defel. Curtea e mult mai mica si nu-mi da ghes sa ma mai joc sau sa ma ascund.

Ma plimb printre smocurile din gazonul de iarba sau stau si dorm mai toata ziua pe perna de pe scaun. In jur misuna pisici care urla noaptea infiorator si uneori ma ataca pentru ca ele erau aici inaintea mea.

Mi-am pierdut regatul si-n plus sunt sterilizat, nu prea fac fata situatiei deci m-am speriat. Imi doresc o curte mare, fara caini sau alte pisici si un suflet sau mai multe care sa ma iubeasca, mangaie si ingrijeasca. Imi plac mult mangaierile, pernele si pieptul de pui un pic prajit in sos propriu:)

Doresc sa fiu adoptat, multumesc pentru ca m-ati ascultat.

Oferim spre adoptie pisicul doar unei persoane/familii serioase si responsabile. Ne despartim de el doar pentru ca a trebuit sa schimbam chiria si nu-i putem oferi aici conditiile necsare. E foarte atasat de oameni, odata ce indrageste pe cineva, dar nu de la inceput. Are limitele lui si e bine sa fie respectate. E jucaus dar in mare parte a timpului linistit si isi vede de viata de felina.
Are mare nevoie de o curte cu spatiu generos pentru a-si satisface nevoia de explorare si joaca, altfel se plictiseste rapid. Nu ne asteptam sa fie hranit cu mancare de lux insa cu un minim de respect, respectiv fara oase (a avut 2 operatii dentare la veterinar pentru a-i scoate din gingii resturi de oase aruncate ” cu bune intentii” de catre vecini ) si fara crochete la primul pret pe care nu le mananca oricum si care nu-i asigura un aport nutritiv corect. A crescut de mic la curte deci nu se poate adapta la viata in apartament desi isi poate petrece o buna parte din zi in interior, fara probleme, mai ales iarna. E invatat sa faca si la litiera si afara, ii placa sa aiba un scaun al lui, cu o perna, dar doarme si pe pat(cu cuvertura), iar vara isi gaseste locuri umbroase in curte.
Nu raspunde deloc bine la coabitarea cu alte pisici si in niciun caz cu caini. E un adult rezonabil, cu micile lui tabieturi, jucaus, afectuos si cu nevoi simple dar care trebuiesc respectate.


Completează mai jos formularul de adopție pentru Gru Gru sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729004557


Formular de adopție