Lizuca, o regina dulce de-ti topeste inima

NumeLizuca, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Bucuresti, 12 ani, sterilizata
Acesta nu este un anunt cum cititi de obicei !
Lizuca nu e in vreun pericol. Nu plec din tara, nu sunt alergica, etc, nu vreau sa scap de ea.
Lizuca are un locsor unde e in siguranta, are mancarica de calitate, are doctorul ei, care poate interveni in caz de ceva. Lizuca are mangaierile si dragostea mea neconditionata.
Singurul lucru pe care nu i-l pot eu oferi Lizucai este un camin unde sa fie singura regina, rasfatata si alintata doar ea.
La mine colcaie de pisicute de toate varstele si caracterele. Iar ea este genul de pisicuta foarte afectuoasa cu omul, insa not-very-fan alte pisici.
De aproape 9 ani salvez pisicute; o parte raman la mine, altele sunt in trecere pana la adoptie. Si nu cred ca ma voi opri atata timp cat sunt atat de multe sufletele in necaz.
Tot asa a fost si Lizuca, tot asa a avut si ea nevoie de ajutor asta-iarna.
Nu se stie cum a ajuns pe strazi, in frig, dar se stie ca a stat asa mai mult de o luna. Nimeni nu a luat-o in casa, nimeni nu a revendicat-o, desi toti o cunosteau in zona si au fost intrebati.
Cand a ajuns la mine era doar piele si os, cu bucatele de blanita lipsa, racita (ochisorii, plamanii afectati si pielonefrita). Trei randuri de tratament au fost necesare sa o punem pe picioare.
Acum Lizuca este sanatoasa (analizele ei de sange au iesit foarte bune), este superba, grasuta, alintacioasa.
Iar eu, ca toate mamicile iubitoare, ma gandesc doar la bine ei <3
Ma intreb daca exista cineva care ii poate oferi un camin fara alte pisicute sau eventual doar cu o alta pisicuta linistita, asa cum e si ea. O mamica noua, care sa semene cu cea cu care e obisnuita ea.
Doar in BucurestiCompletează mai jos formularul de adopție pentru Lizuca sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744440604


Formular de adopție