Lionel

NumeLIONEL, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Lionel provine dintr-o colonie de pisici ce a crescut in jurul unei shaormerii. El ,cu fratiorii si surioarele lui au fost crescuti de mama lor pana la varsta de 2 luni ,insa in momentul cand s-au imbolnavit,au fost preluati,tratati si internati la mine acasa,unde m-am ocupat personal de tratamente injectabile si perfuzabile pt ca acestia sa traiasca .Fiind de profesie medic veterinar,am reusit sa salvez 4 din 5 fratiori.
Doresc sa le gasesc case si familii adoptive potrivite si sa tinem legatura pe viitor. Pot oferi cu mare drag si consultanta veterinara pt el,daca va fi nevoie ,pe viitor.
Toti fratiorii au temperamente diferite insa in mare comportamentul lor este cel stiut de noi toti :) joaca,mancarica,somn la caldurica .
Lionel este un motanel inca necastrat(asteptam sa mai creasca pana la varsta de 9-10 luni,asa cum e indicat de catre toti medicii) .
Lionel e vaccinat,deparazitat si are carnetel de sanatate. Este un scump si un dulce,nu musca si nu zgarie,chiar e un pic pampalau . Este afectiv si destul de mancacios ,gaseste joaca in orice jucarie . A crescut alaturi de fratiorii lui si alte pisici,fiind f sociabil,ar fi indicat sa nu ramana singur acasa sau fie adoptat impreuna cu inca o pisica .
Lionel e ideal pt familii inclusiv cu copii.Contrar numelui (Leu-Lion-Lionel) este foarte cuminte,nu este agitat si este foarte echilibrat .Completează mai jos formularul de adopție pentru LIONEL sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721177765


Formular de adopție