Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Lidia- printesa cazuta in dizgratie

NumeLidia, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Povestea Lidiei e una ca de basm si merita ascultata si spusa mai departe! Aceasta Cenusareasa traia de un an de zile in agonie, mai mult moarta decat vie…
Mi- a furat inima si am plecat inspre salvarea ei, dar caleasca mea s- a transformat in scrum pe drum…
Cand totul parea pierdut , am reusit sa o iau si sa o duc la tratamente si investigatii, am gasit si cazare temporara…
A trecut cu brio toate incercarile : a raspuns la tratament, a suportat o interventie chirurgicala grea, a luat in greutate, este pe drumul cel bun spre a fi din nou Printesa frumoasa care era odata! Va ramane purtatoare de un zmeu/virus( calicivirus), dar ingrijita si sub protectia cuiva poate trai pan’ la adanci batraneti fara probleme!
Ca povestea sa fie cu happy-end, are nevoie de un om bun care sa vrea sa o adopte! Ideal ar fi sa fie singura Printesa cu codita si blanita din palat, sau cu alte printese cu acelasi visus!Va oferi la schimb multa dragoste si dragalasenie! Este cea mai pisicoasa si iubitoare si blanda pisicuta pe care am intalnit- o!

Adresa de email:
Telefon: 0744475735Completează mai jos formularul de adopție pentru Lidia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744475735


Formular de adopție