Leone, un leu bland, o inima de aur –PUI ADOPTIE

NumeLeone, Mascul
Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Pentru ADOPTIE – Motanel negru, sanatos, pui tanar, probabil in jur de 1 an, talie mare, nesterilizat, deparazitat extern si intern. Atrage simpatie si e un leu in regnul lui. Este un lipici cu inima de aur, cu comportament de pui, dar si cavaler desavarsit. Cand simte iubirea autentica, urmeaza persoana. Adora sa se plimbe in natura, deci prefera sa aveti o curte cu acces in casa sau un balcon mare, cu acces in gradina.
Stie sa daruiasca multa afectiune, pace si blandete. Ii place joaca. Un ochisor are pupila dilatata mereu de atac, consecinta unei confruntari, a duritatii supravietuirii.
Nu suporta vaccinurile, deci nu vrea sa-l chinuiti cu ele, ci sa tineti cont de vointa lui. Nu este mofturos. Se adapteaza rapid la schimbari de spatiu, nutritie, persoane de incredere… si manifesta un bun simt evident, fiind foarte ascultator.
Merita o familie care sa-l iubesca sincer ca pe un frate mai mic. Stapanul trebuie sa fie responsabil/a de soarta lui, ingijindu-l in cele mai bune conditii pana la sfarsitul existentei lui. Se afla in Constanta. Trimiteti-mi va rog sms la numarul 0770996713, pentru a va contacta ulterior.Completează mai jos formularul de adopție pentru Leone sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770996713


Formular de adopție