Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Lemon speră la o a doua copilărie

NumeLemon, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0770259867
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteLemon a fost găsită printre blocuri și s-a lipit de noi. Am luat-o cu intenția de a o steriliza și repune în teritoriu, dar s-a dovedit a fi mult prea iubibila și s-a adaptat mult prea ușor in casă pentru a o da iar afară. Acum are in jur de 2 ani, a fost tratată pentru ciupercă și râie auriculară și și-ar dori o căsuță a ei. A îndurat multe pe străzi, a avut vreo 2 rânduri de pui uciși de vecini. Dar ea e deșteaptă și o supraviețuitoare.

Ar fi perfectă pentru o familie care își dorește o pisică lipicioasă, care nu distruge. Sare, dar nu foarte sus, pt ca are o luxație de rotulă, probabil de la viața destul de tristă de pe străzi. În rest, e sănătoasă tun și testele pentru boli virale pisicești au ieșit negative. Tot ce are nevoie sunt niște suplimente pentru articulații ca să nu apară dureri mai târziu. E iubitoare și se adapteaza și cu alte pisici. Adoră să se joace prin tuneluri și se alintă în catnip

Dacă vă doriți o iubire pe viață, vă rog să mă contactați prin mesaj privat pe fb sau la 0770259867, pe whatsapp sau prin apel.

București. Se dă la apartament cu plase sigure sau casă cu curte securizată, de unde nu poate ieși/sări.Completează mai jos formularul de adopție pentru Lemon sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770259867


Formular de adopție