Lea, pisica cuminte si iubitoare

NumeLea, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0747341573
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteBună tuturor oamenilor cu inimă mare din acest grup,
Ea este Lea, cel puțin asa o numim noi. E o pisică foarte educată și dulce. Și-a pierdut familia iar acum este în cautarea unei case noi. Noi nu o putem păstra deoarece închiriem un apartament care nu e pet friendly și am încălcat contractul prin faptul ca o ținem de citeva zile (🙊). Însă nu am putut proceda altfel când ea a venit la scara blocului nostru și aproape ca ne-a sărit în brațe. Ii lecuim ochisorii, a fost deparazitata și o hrănim bine, este subponderala încât nu se descurca singură în stradă.
Îi este frica sa rămână singură și ne urmărește peste tot în casă 😊 Din prima a știut să folosească litiera și știe să deschidă ușile. Da, e o pisica foarte deșteaptă! Ne-am atașat mult de ea în doar câteva zile, însă situația nu ne permite să o păstrăm 😢. În caz că nu îi gasim o casă in viitorul apropiat vom căuta un orfelinat pentru animale 😞 dar condițiile sunt groaznice în multe cazuri.
Povestea iubirii mele pentru pisici a inceput acum 2 ani cind la casa părinților a fost lasat un pui mic. Credeți-mă că pisica a fost alinarea și ajutorul nostru pe parcursul acestei pandemii. Nu imi imaginam câtă dragoste poate oferi un ghem de pluș.
Share, întrebați de vecini 🙂 fiecare are nevoie de o pisica în viața lui! Ne luam și noi când plătim prima rată😅
#adoptdontshop #adoptie

Adresa de email:
Telefon: 0747341573


Completează mai jos formularul de adopție pentru Lea sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0747341573


Formular de adopție