Lăbuță caută căsuță

NumeLăbuță, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 12 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 12 luni

Vrei un motănel care te va incarca cu energie garantat? Atunci ai nevoie de Lăbuță!
Lăbuță are numai 3 luni si multa multa energie. Stie sa foloseasca litiera, este deparazitat de 2 ori si vaccinat iar peste 2 saptamani urmeaza sa faca si vaccinul antirabic. Are bineinteles si carnet de sanatate.

Pe Lăbuță l-am gasit pe strada, era sa fie calcat de o masina. Nu stiu daca este din nastere sau a avut un traumatism insa viitorul proprietar trebuie sa stie ca Lăbuță are o mica problema la un piciorus, cel din spate, ii lipseste partea din varf unde ii cresc gherutele, deci are un piciorus un pic mai scurt si putin deformat insa asta nu il impiedica sa alerge efectiv toata ziua. De fapt nici nu se observa la prima vedere. Nici eu nu am observat sincer de la inceput. Asa a ajuns sa il cheme Lăbuță!

Problema cu Lăbuță este ca eu am deja un motan de 4 ani care a ajuns sa stea si sa doarma numai pe sifonier deoarece Lăbuță il alearga toata ziua prin casa, nu il lasa sa respire deloc. Are o energie incredibila, toata ziua are chef de joaca. Astazi l-am gasit, unde credeti… pe sifonier, unde sta celalalt motan. Va vine sa credeti, la 3 luni s-a urcat pe sifonier cu un picior șontâc. Pot trimite filmulet si poze pe whatsapp pentru curiosi :))

Daca il vrei pe Lăbuță cu adevarat ma poti contacta la telefon 0724135766
De mentionat ca eu sunt din Bucuresti si nu ma pot deplasa in provincie. Pot asigura transportul doar in Bucuresti, multumesc.Completează mai jos formularul de adopție pentru Lăbuță sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724135766


Formular de adopție