Kitty, singura pisica de care vei avea nevoie vreodata

NumeKitty, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni“𝘐𝘶𝘣𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘢𝘤𝘰𝘭𝘰 𝘶𝘯𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘪𝘯𝘢 𝘯𝘶 𝘱𝘰𝘢𝘵𝘦.”

Au fost cuvintele veterinarei noastre. Kitty nu a avut cel mai bun start in viata. Pentru 5 ani, a avut o familie a ei. Apoi s-a imbolnavit si familia ei a parasit-o. Cu toate astea, Kitty adora oamenii. Atunci cand vin musafiri la noi, se aseaza pe hainele lor, parca rugandu-i sa o ia acasa. Cand cunoaste un om nou, il linge pe fata.

E printre cele mai iubitoare pisici pe care le-am cunoscut. E si extrem de inteligenta si curioasa. Vrea sa exploreze tot si sa se ataseze de un om al ei, careia sa nu-i mai dea drumul niciodata. Totusi, uraste orice alt animal. Din acest motiv, sediul unei asociatii pentru protectia animalelor nu e locul potrivit pentru ea. Cand trebuie sa-si imparta teritoriul cu alte pisici, ajunge sa vomite de stres.

Kitty are hipertiroidism, afectiune cu care poate trai fara probleme o viata lunga si fericita. Adoptatorul ei va trebui sa-i dea o pastila pe zi, pe care Kitty o ia fara nicio problema. Asociatia noastra poate suporta in continuare toate cheltuielile cu analizele si controalele periodice (o data la cateva luni) pentru hipertiroidism.

Omul ideal a lui Kitty sta la bloc, in Bucuresti si are geamurile asigurate. Kitty a cazut deja o data de la etaj la fosta ei familie. Omul ei ideal nu are niciun alt animal si promite ca nu-si va dori unul cat timp o are pe ea. Nu e greu, e o scumpete de pisica. O panteruta feroce cand se joaca si un ghem de afectiune cand se alinta.

Omule ideal, da-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/rigasiberlin sau un mail la document.getElementById(“eeb-159070-191253”).innerHTML = eval(decodeURIComponent(“%27%63%6f%6e%74%61%63%74%40%72%69%67%61%73%69%62%65%72%6c%69%6e%2e%72%6f%27”))*protected email*. ♥Completează mai jos formularul de adopție pentru Kitty sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție